0
skogskraft krafthantverk

SkogsKraft Krafthantverk – eButik

Shamantrummor Trumväskor Skallror Krafthantverk & tillbehör för ceremoni, ritual, altare etc.

Fri frakt inom Sverige

vid köp för över 899 kr

Payson säker betalning

Faktura, Delbetalning, Swish etc.

Snabb hantering

Skickar inom 1-2 arbetsdagar med DHL

Senaste produkterna

Se alla produkter

Recensioner

{

Är så otroligt lycklig över att äntligen hittat min trumma! Fantastisk vackert hantverk! Kände så stark dragning till just denna trumma! Den kommer få följa med på många äventyr och dens magiska kraftfulla vibrationer kommer att höras vid många eldar i många år! Tack till dig Henrik för fint bemötande och snabb leverans ❤️

5
{

Har efter många år äntligen hittat min trumma. Henriks fullmånetrumma har hittat hem. Så vacker och ett fantastiskt ljud. En hjärtetrumma.

5
{

Så nöjd med min nya väska till mina älskade trummor. Båda mina trummor får plats i samma väska. Jag kan ha den på ryggen eller på axeln eller bära i handtaget. Finns alltså tre funktioner på denna väska & ett fack. Så bra. Nu blir det så mycket lättare att ta med sig trumman eller trummorna vart man vill & när man vill. Idag var dom med mig ut i skogen en sväng. Så nöjd!

5
Manjari Wintoniak
{

Är så nöjd med trumman jag köpte. Ett fint hantverk av Henke. Den har en dov vibrerande ton som känns helt rätt.

5
Gunilla Andermo
{

Jag beställde altar-kläden med kraftdjur, de är otroligt vackra. Beställningen online var snabb, enkel och trygg. Leveransen dröjde endast några dagar med tydlig spårningsinformation. Jag kan varmt rekommendera dessa produkter (har också en smudgefjäder från Henke sedan tidigare). Dessa hantverk har fantastisk kvalitet och kraftfull energi!

5
{

Min trumma ❤️ Henke har skapat den. Den funkar i alla väder precis som jag vill. Den vibrerar i hela kroppen och ut i hela universum känns det som. Jag är så tacksam!

5
Barbro Elfqvist
{

Köpte ett par fantastiska rådjurshorn på diadem. Vackert hantverk och det känns fint att ha något annorlunda, som inte alla har. Jag kommer bl.a. använda hornen i ceremonier. Ett plus för att jag fick dem väldigt snabbt också!

5
{

När jag fick syn på trumman var det ❤️ direkt! Det blev köp innan den fått torka – och kärleken när jag fått hem den och provat den… Den har det där rätta djupet och känns som ”MIN” ♥️♥️♥️ T.o.m dottern sa -”du som letat länge efter den perfekta trumman” Ja, o nu har den kommit hem Stort TACK till SkogsKraft – Henrik Schough för ditt fina arbete! Så nöjd!

5
Christel Andersson
{

Beställde en Shamanskralla med bindrunor inristade. Den är så fin och proffsigt gjord. Man ser att det har lagts ner mycket kärlek och tid att göra den. Älskar den redan. Leveransen var snabb och hela köpet var så smidig.

5
{

Jag är så glad över de fina ceremonidukarna jag köpte. De passar perfekt i mitt rum där jag utför mina andliga ceremonier och tarotsittningar. De är också lätta att ta med sig ut i naturen. Älskar att de är handgjorda och av naturmaterial.

5
Presentkort - SkogsKraft Krafthantverk

Letar du efter en snygg & kraftfull present till någon du tycker om, men är osäker på vad mottagaren vill ha exakt?

Köp ett presentkort.

skogskraft krafthantverk - bygg din egen shaman trumma

Vill du bygga din alldeles egen trumma?

Se min kalender för nästa tillfälle, samt var någonstans i landet kursen hålls.