0

SkogsKraft Krafthantverk – eButik

Handgjorda Krafthantverk & tillbehör för ceremoni, ritual, altare etc.

Fri frakt inom Sverige

vid köp för över 699 kr

Payson säker betalning

Faktura, Delbetalning, Swish etc.

Snabb hantering

Skickar inom 1-2 arbetsdagar

Senaste produkterna

Se alla produkter

Recensioner

{

Är så nöjd med trumman jag köpte. Ett fint hantverk av Henke. Den har en dov vibrerande ton som känns helt rätt.

5
Gunilla Andermo
{

Köpte ett par fantastiska rådjurshorn på diadem. Vackert hantverk och det känns fint att ha något annorlunda, som inte alla har. Jag kommer bl.a. använda hornen i ceremonier. Ett plus för att jag fick dem väldigt snabbt också!

5
{

Horn på diadem… ett personligt och unikt hantverk av riktiga rådjurshorn. Lätta att ha på sig och många möjligheter att styla med håret. Perfekta att piffa till sig lite extra med inför ceremoni eller andra magiska sammanhang.

5
{

Jag beställde altar-kläden med kraftdjur, de är otroligt vackra. Beställningen online var snabb, enkel och trygg. Leveransen dröjde endast några dagar med tydlig spårningsinformation. Jag kan varmt rekommendera dessa produkter (har också en smudgefjäder från Henke sedan tidigare). Dessa hantverk har fantastisk kvalitet och kraftfull energi!

5
{

Min trumma ❤️ Henke har skapat den. Den funkar i alla väder precis som jag vill. Den vibrerar i hela kroppen och ut i hela universum känns det som. Jag är så tacksam!

5
Barbro Elfqvist
{

Beställde en Shamanskralla med bindrunor inristade. Den är så fin och proffsigt gjord. Man ser att det har lagts ner mycket kärlek och tid att göra den. Älskar den redan. Leveransen var snabb och hela köpet var så smidig.

5
{

Jag är så glad över de fina ceremonidukarna jag köpte. De passar perfekt i mitt rum där jag utför mina andliga ceremonier och tarotsittningar. De är också lätta att ta med sig ut i naturen. Älskar att de är handgjorda och av naturmaterial.

5
Presentkort - SkogsKraft Krafthantverk

Letar du efter en snygg & kraftfull present till någon du tycker om, men är osäker på vad mottagaren vill ha exakt?

Köp ett presentkort.

skogskraft krafthantverk - bygg din egen shamantrumma

Vill du bygga din alldeles egen hand-/ ram-/ shamantrumma?

Se min kalender när nästa tillfälle blir, samt var någonstans i landet.