0

SkogsKraft Krafthantverk – Recensioner

{

Min trumma ❤️ Henke har skapat den. Den funkar i alla väder precis som jag vill. Den vibrerar i hela kroppen och ut i hela universum känns det som. Jag är så tacksam!

5
Barbro Elfqvist
{

Så nöjd med min nya väska till mina älskade trummor. Båda mina trummor får plats i samma väska. Jag kan ha den på ryggen eller på axeln eller bära i handtaget. Finns alltså tre funktioner på denna väska & ett fack. Så bra. Nu blir det så mycket lättare att ta med sig trumman eller trummorna vart man vill & när man vill. Idag var dom med mig ut i skogen en sväng. Så nöjd!

5
Manjari Wintoniak
{

Jag beställde altar-kläden med kraftdjur, de är otroligt vackra. Beställningen online var snabb, enkel och trygg. Leveransen dröjde endast några dagar med tydlig spårningsinformation. Jag kan varmt rekommendera dessa produkter (har också en smudgefjäder från Henke sedan tidigare). Dessa hantverk har fantastisk kvalitet och kraftfull energi!

5
Mystery Person
{

Jag är så glad över de fina ceremonidukarna jag köpte. De passar perfekt i mitt rum där jag utför mina andliga ceremonier och tarotsittningar. De är också lätta att ta med sig ut i naturen. Älskar att de är handgjorda och av naturmaterial.

5
Mystery Person
{

Köpte ett par fantastiska rådjurshorn på diadem. Vackert hantverk och det känns fint att ha något annorlunda, som inte alla har. Jag kommer bl.a. använda hornen i ceremonier. Ett plus för att jag fick dem väldigt snabbt också!

5
{

Horn på diadem… ett personligt och unikt hantverk av riktiga rådjurshorn. Lätta att ha på sig och många möjligheter att styla med håret. Perfekta att piffa till sig lite extra med inför ceremoni eller andra magiska sammanhang.

5
{

Är så otroligt lycklig över att äntligen hittat min trumma! Fantastisk vackert hantverk! Kände så stark dragning till just denna trumma! Den kommer få följa med på många äventyr och dens magiska kraftfulla vibrationer kommer att höras vid många eldar i många år! Tack till dig Henrik för fint bemötande och snabb leverans ❤️

5
{

Har efter många år äntligen hittat min trumma. Henriks fullmånetrumma har hittat hem. Så vacker och ett fantastiskt ljud. En hjärtetrumma.

5
{

Är så nöjd med trumman jag köpte. Ett fint hantverk av Henke. Den har en dov vibrerande ton som känns helt rätt.

5
Gunilla Andermo
Mystery Person
{

Beställde en Shamanskralla med bindrunor inristade. Den är så fin och proffsigt gjord. Man ser att det har lagts ner mycket kärlek och tid att göra den. Älskar den redan. Leveransen var snabb och hela köpet var så smidig.

5